Flip Ophof overleden

06 januari 2019

Op de eerste dag van het nieuwe jaar 2019 is op 85-jarige leeftijd de bekende TCO-er Flip Ophof aan een hartstilstand overleden. Na een jarenlange carrière als voetballer bij Oirschot Vooruit ontdekte Flip ook de mooie tennissport als tweede carrière. Vooral samen met leeftijdsgenoten was hij regelmatig op de banen te vinden en genoot hij van het spelletje. Maar velen zullen hem vooral ook herinneren als onze “groundsman”, een taak die hij op zich nam nadat Harrie van Rooij hiermee gestopt was. Jarenlang was hij al vroeg op om de banen te controleren, te sproeien en speelklaar te maken. En hij riep de leden die verkeerd schoeisel aanhadden of “vergaten” de baan te vegen op zijn eigen, beetje strenge, manier tot de orde. Tot op hoge leeftijd heeft Flip onze club hiermee gediend en hij is er dan ook terecht voor benoemd als Lid van Verdienste van TCO.
Wij wensen zijn zonen Hans en Ruud, zijn schoondochter Lia en zijn kleinkinderen Brent en Floor veel sterkte met dit plotseling overlijden van hun vader en opa. De afscheidsbijeenkomst is op maandag 7 januari om 16.30 uur in het crematorium in Diessen.

Flip, bedankt voor wat je voor TCO heb betekend!

Vragen?

Je kunt ons bereiken via [email protected] NL13RABO0138808082