Libema Open

09 mei 2018


Hét grastoernooi in Nederland staat weer voor de deur. Tussen 11 en 17 juni gaan nationale en internationale toppers de strijd met elkaar aan om de titel binnen te slepen. Jij kunt daar ook naar toe gaan. Kaartjes zijn hier te bestellen vanaf 15 euro. 

Op woensdag 13 juni wordt er een speciale Kids Day georganiseerd. Met je idolen op de foto, leuke spelletjes doen en prijzen winnen. Het kan allemaal op Kids Day! Want ook dit jaar staat de woensdag van Libéma Open weer in het teken van de kids! Vergeet zeker je racket niet, want op de baantjes van KNLTB Plaza kun je vanaf 10.00 uur lekker tennissen met je vriendjes en clubgenoten. Speel de punten na die je net zelf op het Center Court hebt gezien en train je slagen. Wie weet sta jij dan ooit zelf ook wel op het mooie Center Court!

Vanaf 13.00 uur is er een georganiseerd programma dat uit allerlei verschillende en leuke tennisgames bestaat. Zo kun je er beachtennis spelen, deelnemen aan de KNLTB volleychallenge en zijn er veel mik- en prijzenspelen. Ook kunnen kids een t-shirt en zelfs een grasclinic van een deelnemer aan het toernooi winnen. Doe dus zeker mee aan de leuke clinics! Tevens zijn dit jaar de Tenniskids mascottes Ace en Love van de partij, zij delen handtekeningen uit en gaan met iedereen op de foto. En tot slot, vindt een speciale persconferentie voor kinderen plaats. Tijdens deze persconferentie kun je je vragen stellen aan twee toppers die deelnemen aan het toernooi. Alle activiteiten worden begeleid door een professioneel en enthousiast team van de KNLTB.

10.00 – 13.00 uur: Vrij tennissen op de baantjes van KNLTB Plaza
13.00 – 17.00 uur: Clinics, circuit met stempelkaart (o.a. snelheidsmeter), beachtennis, etc.
17.00 uur: Kidspersconferentie
17.45 uur: Grasclinic voor prijswinnaars tijdens Kids Day


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Je kunt ons bereiken via [email protected] NL13RABO0138808082

Sportcentrum de Kemmer

Bloemendaal 5
5688 GP Oirschot