Pre-carnavalstoernooi

Op zaterdag 16 februari 2019 wordt het eerste pre-carnavalstoernooi van TCO georganiseerd! Een middag vol tennis en gezelligheid voor alle senior leden (leeftijd 18+) van TCO om alvast lekker warm te draaien voor carnaval. Tussen 14.00 en 18.00 uur speel je in duo’s verschillende wedstrijden.

Inschrijven voor dit gezelligheidstoernooi kan door een mailtje te sturen naar [email protected] Vermeld in de mail je naam, naam van dubbelpartner (mag zowel mix of heren-/damesdubbel zijn) en je speelsterkte.

Inschrijven kan tot 9 februari 2019. Deelname aan dit toernooi is gratis en telt niet mee voor je KNLTB-rating. Carnaval staat natuurlijk ook in het teken van gezelligheid en verkleden, het aantrekken van je carnavalsoutfit is dan ook een must! Ook leden die niet van carnaval houden, zijn natuurlijk van harte welkom bij dit eendagstoernooi!

Vragen?

Je kunt ons bereiken via [email protected] NL13RABO0138808082