Herenenkel

Geen zin om aan een vaste avond vast te zitten? Maar wel zin om een paar keer te singelen? Dat kan! In de herenenkelcompetitie worden poules gemaakt. Spelers in de poule spreken zelf af wanneer ze hun wedstrijd spelen.

Ronde voorjaar 2018
Voor de voorjaarsronde van 2018 hoeven de huidige deelnemers zich niet opnieuw aan te melden. We gaan er vanuit dat alle huidige deelnemers weer mee doen. Mocht dat niet het geval zijn dan luidt het verzoek om dat vóór 14 januari te melden via een mailbericht naar [email protected].

Als andere TCO heren ook willen gaan deelnemen aan deze interne competitie dan kunnen zij zich ook tot 14 januari 2018 melden via [email protected]. Voor de aanmelding zijn nodig:

• Naam
  • Telefoonnummer (bij voorkeur 06)
  • Emailadres

De nieuwe ronde zal eind januari 2018 van start gaan en iedereen ontvangt daarover vooraf bericht.

Vragen?

info@tenniscluboirschot.nl