Lidmaatschap junioren

Jeugdlid worden bij TCO? Dat kan!
Voor jeugdleden tot en met 17 jaar biedt TCO een ‘alles-in-1-jeugdpakket’ aan.  

Wat houdt het pakket in?
Bij tennisclubs betaal je vaak los voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten, maar niet bij TCO! Dankzij het alles-in-1 jeugdpakket betaal je één prijs voor:

  • Lidmaatschap bij TCO: als jeugdlid wordt je hiermee lid van TCO (worden daardoor ingeschreven bij de KNLTB) en kun je te allen tijde vrij spelen.
  • Meerdere keren per week training: als jeugdlid krijg je 32 weken lang meerdere keren per week de mogelijkheid om te trainen op je eigen niveau en met leeftijdsgenootjes. 
     
  • Externe competitie: als jeugdlid neem je deel aan de competitie (World Tour of KNLTB) waarvan de wedstrijden op zondag worden gespeeld. De indeling van de teams wordt in overleg met de trainer op basis van niveau gemaakt.  

  • Interne competitie + activiteit: op vijf vrijdagen van 15.30 – 17.00 uur wordt er interne competitie gespeeld. In een spel- en husselvorm spelen je als jeugdlid verschillende wedstrijden onder begeleiding van de trainer. Na het tennissen wordt er aansluitend (van 17.00 – 18.00 uur) een activiteit georganiseerd (denk hierbij aan levend stratego, sinterklaasspel, summergames, etc.). De data voor de interne competitie zijn: vrijdag 30 november 2018, vrijdag 25 januari 2019, vrijdag 29 maart 2019, vrijdag 31 mei 2019 en vrijdag 26 juli 2019.  

  • Toernooien: als jeugdlid wordt je in principe standaard ingeschreven voor alle toernooien met jeugdonderdeel die door TCO worden georganiseerd. Voor nu is dat alleen de clubkampioenschappen. 

Kosten
Dit alles-in-1-jeugdpakket wordt aangeboden voor een prijs van 250 euro. Zoals aangegeven neem je als jeugdlid standaard deel aan de interne en externe competitie en de jeugdtoernooien. Mocht dit om welke reden dan ook voor een jeugdlid niet mogelijk zijn, dan horen wij dit graag. Geen deelname aan bijvoorbeeld de competitie, verandert echter niets aan de prijs van het pakket.

Lid worden? 
Klik hier voor het aanmeldformulier. We hopen je snel op de baan te zien!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Je kunt ons bereiken via [email protected] NL13RABO0138808082

Sportcentrum de Kemmer

Bloemendaal 5
5688 GP Oirschot
Nederland